.

.

Опсег на тестови на тврдоста на дигитална таблета за дигитална таблета, опсег на мерач на тврдост: 2-200n 0.2kg-20kg

Опсег на тестови на тврдоста на дигитална таблета за дигитална таблета, опсег на мерач на тврдост: 2-200n 0.2kg-20kg

DEN 476.80
Залиха
Достапно за нарачка

Тестер за цврстина на таблети се користи за мерење на цврстината на дробење на таблетите ЛЦД со висока дефиниција е усвоен, содржината на дисплејот е богата; Корисниците можат да уживаат во интелигентни операции според советите на екранот, се предвидени кинески знаци и квантитативен индекс за секој оперативен процес. Факултативно за мерење на режимот : Рачен единечен таблет/автоматско продолжување. Системот може да реализира автоматско компресирање на таблетите, автоматско прикажување, автоматско заклучување, автоматско ресетирање, тест за автоматски циклус, автоматска линеарна корекција на грешки и автоматска дијагностицирање на дефекти. Сензорот за притисок со голема прецизност обезбедува прецизност и репродуктивност на тестот. Технички индекси : Опсег на тест на тврдост : : 2-200 N 0.2kg-20kg Резолуција : : 0,1 N 0.01kg Точност за мерење на цврстина : Опсег : : ± 0,5% Дијаметар Тестирање таблети во секоја група : : ≤100 таблети Achine Power : : M40 W целокупни димензии : : L*W*H 400mm*240mm*140mm Главни карактеристики : За автоматските и континуираните тестови, обезбедете ја функцијата на претходните резултати од тестот, кои е погодно за снимање на податоци.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат