.

.

Сребрена завршница на главата, кертриџ, стилус, погонски појас, пакет за реновирање на лубрикант за Sansui FR-3060, SR-2020, SR-4040, SR-4050, FR-3080, FR-4060, SR-3030, Phorttable, винил плеер,- 23

Сребрена завршница на главата, кертриџ, стилус, погонски појас, пакет за реновирање на лубрикант за Sansui FR-3060, SR-2020, SR-4040,

DEN 1023.84
Залиха
Достапно за нарачка

Комплетен пакет за реновирање со глава, кертриџ, стилус, погон за појас и вретено масло Направено и испорачано исклучиво од Аудиооригин во Велика Британија. Стандардна сребрена завршница на главата со кертриџ за подвижен магнет M27 BU со дијамантски игла и месинг фитинзи. Оригинален квалитетен погон на погон на грамофон со целосна гаранција за фитинг. В2 Супер лубрикант - Напредно вретено и моторно масло - Вклучени се упатства за замена и целосна фитинг. Комплет за реновирање за Sansui FR3060, SR2020, SR4040, SR4050, FR3080, FR4060, SR3030 - видете подолу за целосни детали. Комплетен пакет за реновирање со глава, кертриџ, стилус, погон за појас и вретено масло. Направено и испорачано исклучиво од Аудиооригин во Велика Британија. Стандардна сребрена завршница на главата со кертриџ за подвижен магнет M27 BU со дијамантски игла и месинг фитинзи. Оригинален квалитетен погон на погон на грамофон со целосна гаранција за фитинг. В2 Супер лубрикант - Напредно вретено и моторно масло - Вклучени се упатства за замена и целосна фитинг.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат