.

.

ДНК моторинг AFPN-241-RD Пад за печење во панел Филтерот за воздух Подобрете ја моќноста и забрзувањето на перформансите на моторот Подобрено [компатибилен со 11-17 Елант?

ДНК моторинг AFPN-241-RD Пад за печење во панел Филтерот за воздух Подобрете ја моќноста и забрзувањето на перформансите на моторот Подобрено

DEN 1.00
Залиха
Достапно за нарачка

1 x Заменски филтер за воздух Компатибилен со 2011-2017 Elantra / 2010-2015 Tucson / 2013-2018 Forte / 2014-2018 Forte5 / 2014-2017 Rondo / 2011-2016 Sportage 1. Професионалната инсталација е препорачливо; Инструкцијата за инсталација не е вклучена. Филтерот за воздух што може да се пее, направен од слоеви на множители, со илјадници микроскопски влакна на памук газа, кои можат повторно да се исчистат и да се користат. Работи со оригинална опрема за производство на возила Електроника. Обезбедете висок и чист воздух за моторот, подобрување на перформансите на моторот за зајакнување на коњската сила и стапката на забрзување, исто така, подобрување на возилата милји по галон.000 милји пред да се бара чистење во зависност од условите за возење. 【Fitment】 Компатибилен со 2011-2017 Elantra / 2010-2015 Tucson / 2013-2018 Forte / 2014-2018 Forte5 / 2014-2017 Rondo / 2011-2016 Sportage 1. 【Функција】 Обезбедете висок и чист воздух за моторот, подобрување на перформансите на моторот за да ги зголемите коњските сили и стапката на забрзување, исто така, подобрување на возилата милји по галон. 【Дизајн】 Филтер за воздух што може да се мие, направен од слоеви на множители со илјадници микроскопски влакна на памук газа, кои можат повторно да се исчистат и да се користат; Работи со оригинална опрема за производство на возила Електроника. 【Времетраење】 трае до 50,000 милји пред да се бара чистење во зависност од условите за возење. 【Белешка】 Професионална инсталација е препорачливо; Инструкцијата за инсталација не е вклучена. 【Fitment】 Компатибилен со 2011-2017 Elantra / 2010-2015 Tucson / 2013-2018 Forte / 2014-2018 Forte5 / 2014-2017 Rondo / 2011-2016 Sportage 1.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат