.

.

Upstart Батерија 14 Замена за kirby ultimate g дијамант G7D вакуумски кеси - компатибилни со Kirby 204811, Универзални вакуумски кеси. Совпаѓаат модели на стил F, G и Sentria.

Upstart Батерија 14 Замена за kirby ultimate g дијамант G7D вакуумски кеси - компатибилни со Kirby 204811, Универзални вакуумски

DEN 2.00
Залиха
Достапно за нарачка

Бренд на компоненти на Upstart Ова е дел за замена на брендот Upstart Components, а не OEM производ. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња на брендови и логоа се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Овој производ не е поврзан со какви било брендови и не е опфатен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Секоја гаранции за овој производ се нудат само од компоненти на Upstart. Ова е дел за замена на брендот Upstart Components, а не OEM производ. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња на брендови и логоа се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Овој производ не е поврзан со какви било брендови и не е опфатен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Секоја гаранции за овој производ се нудат само од компоненти на Upstart.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат