.

.

HNKDD Четирислоен Cowhide Fitness Beauty Beaution Belt Полев за половината за мажи и жени Спорт негативна тежина Заштитна опрема

HNKDD Четирислоен Cowhide Fitness Beauty Beaution Belt Полев за половината за мажи и жени Спорт негативна тежина Заштитна опрема

DEN 5380.00
Залиха
Достапно за нарачка

Издржлив и удобен Со користење на силна температура, можете да постигнете високо ниво на поддршка и стабилност. Ремени за обука за тежина исто така можат да помогнат во подобрувањето на вашата форма. Направено од кожа, овој издржлив материјал може да издржи тешка употреба. Ремени за кревање тегови ви помагаат да одржите соодветна форма за време на вежбање, што може да ви помогне да кренете тегови и да го намалите ризикот од повреда. Издржлив и удобен. Со користење на силна температура, можете да постигнете високо ниво на поддршка и стабилност. Ремени за обука за тежина исто така можат да помогнат во подобрувањето на вашата форма. Направено од кожа, овој издржлив материјал може да издржи тешка употреба. Ремени за кревање тегови ви помагаат да одржите соодветна форма за време на вежбање, што може да ви помогне да кренете тегови и да го намалите ризикот од повреда. Издржлива и удобна. Со користење на силна температура, можете да постигнете високо ниво на поддршка и стабилност. Ремени за обука за тежина исто така можат да помогнат во подобрувањето За време на вежбање, што може да ви помогне да кренете тегови и да го намалите ризикот од повреда.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат