.

.

Гроз 1/2-инчен Средно Филтер-Регулатор Комбинација &засилувач; Подмачкувач | Поликарбонат Сад | 99 CFM Максимална Стапка На Проток | 145 PSI Макс Притисок | Модуларен Серија

Гроз 1/2-инчен Средно Филтер-Регулатор Комбинација &засилувач; Подмачкувач | Поликарбонат Сад | 99 CFM Максимална Стапка На Проток | 145 PSI

DEN 2678.88
Залиха
Достапно за нарачка

Комплетно со адаптери за цевки и држач за монтирање на ѕид; адаптерите за цевки ги прават поединечните компоненти лесно отстранливи без да го нарушат цевководот Се користи за одвојување прашина, влага, нечистотија и други загадувачи од компримиран воздух. Умре Леано Алуминиумска Глава; Поликарбонат Сад Со Челик Сад Штитник; Високи перформанси 40 Микрон синтерувани бронзен филтер елемент. Притиснете тип полуавтоматски Мозоци со функција за ноќно време : автоматски се исцеди од садот откако ќе се исклучи снабдувањето со компримиран воздух за филтрирање. Регулаторите се Користат за одржување на постојан излезен притисок, непроменет од варијации или флуктуации на влезниот притисок. Комплетно со адаптери за цевки и држач за монтирање на ѕид; адаптерите за цевки ги прават поединечните компоненти лесно отстранливи без да го нарушат цевководот. Се користи за одвојување прашина, влага, нечистотија и други загадувачи од компримиран воздух. Умре Леано Алуминиумска Глава; Поликарбонат Сад Со Челик Сад Штитник; Високи перформанси 40 Микрон синтерувани бронзен филтер елемент.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат