.

.

Филтер за маснотии OEM LG за LMHSB, LMHST, LMHSW, LMHM2017SB, LMHM2017ST

Филтер за маснотии OEM LG за LMHSB, LMHST, LMHSW, LMHM2017SB, LMHM2017ST

DEN 1.00
Залиха
Достапно за нарачка

Ова е оригинален дел! Филтерот за маснотии е инсталиран на дното на микробранова печка!. Вашиот оригинален прирачник за корисникот ќе содржи упатства за инсталација за овој дел!. Не го гледате вашиот модел наведен? Испратете порака!. Оваа понуда е за еден филтер!. Филтерот за маснотии е инсталиран на дното на микробранова печка! Овој дел не доаѓа со упатства за инсталација. Овој филтер за маснотии е за следниве микробранови на LG : LMH2016 SB, LMH2016 ST, LMH2016 SW, LMHM2017 SB, LMHM2017 ST Ако вашата микробранова печка не е наведена погоре, ве молиме испратете ни порака за да може да ви помогнеме да добиете точен дел!.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат