.

.

3м 4008 4 x 7 -25 двојна обложена лента од пена, 4 инчи x 7 инчи

3м 4008 4 x 7 -25 двојна обложена лента од пена, 4 инчи x 7 инчи

DEN 2334.56
Залиха
Достапно за нарачка

Лента за врзување : Полиуретанската лента е обложена со силно акрилно лепило кое помага да се пополнат празнините и може да се користи за да се врзуваат нерамни или текстурирани површини заедно Издржлива адхезија : Оваа леплива лента е отпорна на штетни хемикалии и растворувачи, создавајќи сигурна и постојана врска помеѓу материјалите. Двострана лента : Оваа акрилна лента може да се користи и за апликации за внатрешно и за надворешно монтирање. Неговата структура на отворени ќелии ја одржува врската помеѓу различни подлоги за кои е потребна одредена количина на проток на воздух. Апликации : Користете ја оваа постојана лента за врзување за материјали за врзување како стакло, метали и пластика со висока површинска енергија како ABS и поликарбонат. Може дури и да се користи за сврзување и чување на батерии на место. 3М Префериран конвертор : Tape Case е префериран конвертор од 3 метри; 3М се здружи со Tape Case за да ги направи своите производи достапни во поголем асортиман на големини, така што клиентите можат да ја користат лентата во најразлични апликации. Лента за врзување : Полиуретанската лента е обложена со силно акрилно лепило кое помага да се пополнат празнините и може да се користи за да се врзуваат нерамни или текстурирани површини заедно. Издржлива адхезија : Оваа леплива лента е отпорна на штетни хемикалии и растворувачи, создавајќи сигурна и постојана врска помеѓу материјалите. Двострана лента : Оваа акрилна лента може да се користи и за апликации за внатрешно и за надворешно монтирање. Неговата структура на отворени ќелии ја одржува врската помеѓу различни подлоги за кои е потребна одредена количина на проток на воздух. Апликации : Користете ја оваа постојана лента за врзување за материјали за врзување како стакло, метали и пластика со висока површинска енергија како ABS и поликарбонат. Може дури и да се користи за сврзување и чување на батерии на место. 3М Префериран конвертор : Tape Case е префериран конвертор од 3 метри; 3М се здружи со Tape Case за да ги направи своите производи достапни во поголем асортиман на големини, така што клиентите можат да ја користат лентата во најразлични апликации.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат