.

.

Лежишта на fasteddy компатибилни со Лоси Кинг Слинг ЛМТ Мега камион керамички запечатен комплет за лежишта

Лежишта на fasteddy компатибилни со Лоси Кинг Слинг ЛМТ Мега камион керамички запечатен комплет за лежишта

DEN 2.00
Залиха
Достапно за нарачка

Лоси Кинг Слинг LMT Mega Truck Ceramicsealed Leating Kit (1) 4x8x3 керамика (2) 5x13x4 керамика (17) 6x12x4 керамика (6) 8x14x4 прирабница Керамика Вие ги купувате лагерите наведени погоре Во многу случаи, големините на лежиштето може да се променат во зависност од вашиот посебен модел и датумот кога е произведен, како и од различни хоп -попсили што може да ги инсталирате. Ве молиме двојно проверете го R/C пред да нарачате за да бидете сигурни дека ги добивате сите соодветни лежишта. Ние се обидуваме да ги задржиме комплетите ажурирани колку што можеме. Ако најдете варијација или грешка во нашите комплети, ве молиме контактирајте со нас за да можеме да погледнеме inite. Забелешката : Фотографиите се за идентификација, самофотовите се само за идентификација на стилот на заптивка / штит / лежиште и не се фотографија од точната лежиште што се нарачува. Ве молиме, повикајте ја големината.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат