.

.

Кео 40589 Челична Машина Со Голема Брзина Еднократен Мијалник, Необложена Завршница, 4 Флејти, Агол На Точка Од 90 Степени, Тркалезно Стебло, Дијаметар Од 1/2 Стебло, 5/8 Ди

Кео 40589 Челична Машина Со Голема Брзина Еднократен Мијалник, Необложена Завршница, 4 Флејти, Агол На Точка Од 90 Степени, Тркалезно Стебло,

DEN 710.40
Залиха
Достапно за нарачка

Челичните алати со голема брзина се добри за повеќето апликации за општа намена, нудејќи комбинација на цврстина и цврстина за отпорност на абење Необложените алатки ја карактеризираат само основната подлога без дополнителен третман или премази и се погодни за широк спектар на апликации. Тркалезните стебла овозможуваат употреба со широк спектар на системи за држење алатки. Кога трчате во насока спротивно од стрелките на часовникот (пресек на десната рака) спиралните флејтирани алатки ги евакуираат чиповите нагоре и надвор од сечењето за да го намалат затнувањето. 90 степен точка агол. Челичните алати со голема брзина се добри за повеќето апликации за општа намена, нудејќи комбинација на цврстина и цврстина за отпорност на абење. Необложените алатки ја карактеризираат само основната подлога без дополнителен третман или премази и се погодни за широк спектар на апликации. Тркалезните стебла овозможуваат употреба со широк спектар на системи за држење алатки. Кога трчате во насока спротивно од стрелките на часовникот (пресек на десната рака) спиралните флејтирани алатки ги евакуираат чиповите нагоре и надвор од сечењето за да го намалат затнувањето. 90 степен точка агол. Кео 4-мијалниците на центарот за флејта се разноврсни алатки дизајнирани за дупки за потопување за центри или за зголемување на постојните дупки.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат