.

.

Крштевање Месинг Компас Со Случај Рачна Кожа Случај Надворешен Компас Џеб Компас Кампување Компас

Крштевање Месинг Компас Со Случај Рачна Кожа Случај Надворешен Компас Џеб Компас Кампување Компас

DEN 3.33
Залиха
Достапно за нарачка

Цврст Месинг Компас Во Застарен Месинг завршете Со Цитатот На Торо "ОДЕТЕ САМОУВЕРЕНО ВО НАСОКА НА ВАШИТЕ СОНИШТА ЖИВЕЈТЕ ГО ЖИВОТОТ што СТЕ ГО ЗАМИСЛИЛЕ" Компасот на синџирот доаѓа со импресивна рачно зашиена кожна футрола со печат Со Ј. Толкин "НЕ СИТЕ ОНИЕ ШТО ТАЛКААТ СЕ ИЗГУБЕНИ". Големина на компас : 2,5 х 2 х 0,8 инчи. Направено со висококвалитетен месинг и опремено со раце. Продадени Од, Антички Магацин. Цврст Месинг Компас Во Застарен Месинг завршете Со Цитатот На Торо "ОДЕТЕ САМОУВЕРЕНО ВО НАСОКА НА ВАШИТЕ СОНИШТА ЖИВЕЈТЕ ГО ЖИВОТОТ што СТЕ ГО ЗАМИСЛИЛЕ". Компасот на синџирот доаѓа со импресивна рачно зашиена кожна футрола со печат Со Ј. Толкин "НЕ СИТЕ ОНИЕ ШТО ТАЛКААТ СЕ ИЗГУБЕНИ". Големина на компас : 2,5 х 2 х 0,8 инчи. Направено со висококвалитетен месинг и опремено со раце. Продадени Од, Антички Магацин. Компасот на синџирот доаѓа со импресивна рачно зашиена кожна футрола со печат Со Ј. Толкин "НЕ СИТЕ ОНИЕ ШТО ТАЛКААТ СЕ ИЗГУБЕНИ".

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат