.

.

Адаптер За боксови Компатибилен Со Acer Chromebook Таб 510 - Магнетоснап Pd Агол Адаптер, Магнетен Pd Агол Адаптер За Полнење Уред Зачувувач За Acer Chromebook Таб 510-Метално Сребро

Адаптер За боксови Компатибилен Со Acer Chromebook Таб 510 - Магнетоснап Pd Агол Адаптер, Магнетен Pd Агол Адаптер За Полнење Уред Зачувувач

DEN 0.33
Залиха
Достапно за нарачка

? [МАГНЕТНО ПОЛНЕЊЕ] Адаптер За Боксови Компатибилен со Acer Chromebook Таб 510 (D652 N) Едноставно вклучете го магнетниот адаптер во Јазичето Chromebook 510 (D652 N). Во меѓувреме, приклучете ја другата страна на тековниот полнач и кабел. Кога?време е за полнење, само поставете го кабелот насекаде во близина на вашиот адаптер И МАГНЕТСКИ *ПРИЛЕПЕТЕ* во позиција за да започнете со полнење!. [100 W ВИСОКА МОЌНОСТ] Способен да превезува ДО 100 W МОЌНОСТ, можете безбедно да го наполните Јазичето Chromebook 510 (D652 N) со мир на умот! Работи исто толку добро со мали уреди како и уредите гладни за енергија. ? [90 СТЕПЕН АГОЛ] Оптимизирајте го вашиот десктоп простор Со Магнетоснап Пд Агол Адаптер?е внимателен 90 степен прав агол изградба. Вашиот кабел за полнење ќе биде уредно насочен на вашата работна маса. ? [АЛУМИНИУМСКА ЛЕГУРА] Изградена од висококвалитетни материјали ОД АЛУМИНИУМСКА ЛЕГУРА. Адаптерот За Агол На Магнетоснап пд е издржлив и стилски, одлична надградба на вашиот постоечки полнач. ? [ДОЛГОВЕЧНОСТ НА УРЕДОТ] Зачувајте ја портата за конектор на Табулаторот Chromebook 510 (D652 N)! Постојаното приклучување и исклучување може да го истрошат пристаништето. Со Адаптерот За Агол На Магнетоснап ПД, само оставете го адаптерот во Табулаторот Chromebook 510 (D652 N) и поврзете се магнетно и ЗАЧУВАЈТЕ ја портата за полнење. ? [МАГНЕТНО ПОЛНЕЊЕ] Адаптер За Боксови Компатибилен со Acer Chromebook Таб 510 (D652 N). Едноставно вклучете го магнетниот адаптер во Јазичето Chromebook 510 (D652 N). Во меѓувреме, приклучете ја другата страна на тековниот полнач и кабел. Кога?време е за полнење, само поставете го кабелот насекаде во близина на вашиот адаптер И МАГНЕТСКИ *ПРИЛЕПЕТЕ* во позиција за да започнете со полнење!. [100 W ВИСОКА МОЌНОСТ] Способен да превезува ДО 100 W МОЌНОСТ, можете безбедно да го наполните Јазичето Chromebook 510 (D652 N) со мир на умот! Работи исто толку добро со мали уреди како и уредите гладни за енергија. ? [90 СТЕПЕН АГОЛ] Оптимизирајте го вашиот десктоп простор Со Магнетоснап Пд Агол Адаптер?е внимателен 90 степен прав агол изградба. Вашиот кабел за полнење ќе биде уредно насочен на вашата работна маса. ? [АЛУМИНИУМСКА ЛЕГУРА] Изградена од висококвалитетни материјали ОД АЛУМИНИУМСКА ЛЕГУРА. Адаптерот За Агол На Магнетоснап пд е издржлив и стилски, одлична надградба на вашиот постоечки полнач. ? [ДОЛГОВЕЧНОСТ НА УРЕДОТ] Зачувајте ја портата за конектор на Табулаторот Chromebook 510 (D652 N)! Постојаното приклучување и исклучување може да го истрошат пристаништето.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат