.

.

ToolUSA 3 во 1 Свирче - Компас-Термометар Со Јаже - Црно

ToolUSA 3 во 1 Свирче - Компас-Термометар Со Јаже - Црно

DEN 145.60
Залиха
Достапно за нарачка

Свирче Вклучува Бел Јаже За Носење Околу Вратот Свирчето има компас од едната страна, а термометарот од другата страна. Корисно да се има во дивината области. Свирче Вклучува Бел Јаже За Носење Околу Вратот. Свирчето има компас од едната страна, а термометарот од другата страна. Корисно да се има во дивината области. Овој Мултифункционален Свиреж е Одличен за Кампување, Пешачење, Возење Велосипед или Ранци. Осигурајте Се Дека Сите Во Вашата Група Носат Едно Од Овие. Ваквиот Свиреж Може Да Биде Многу Корисен Ако Некој Се Одвои Од Групата. Исто Така, Погрижете Се Да Чувате Некои Од Овие Во Вашиот Семеен Комплет За Итни Случаи. * Свирчето Вклучува Бел Јаже За Носење Околу Вратот * Свирчето има компас од едната страна, а термометарот од друга страна * Корисно е да се Има Во областите НА ДИВИНАТА Црн Петок Промоции - Сајбер Понеделник и Одмор Договор.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат