.

.

Бенбен Спојката Дупка Израмнување Порамнувач Универзална Автомобил Спојката Усогласување Калибрација Поправка Алатка Калибратор Расклопување Алатка Црна

Бенбен Спојката Дупка Израмнување Порамнувач Универзална Автомобил Спојката Усогласување Калибрација Поправка Алатка Калибратор Расклопување

DEN 2.00
Залиха
Достапно за нарачка

Оставете ја плочата на спојката и плочата за притисок да се соберат на работната маса, така што замената на спојката може да се ракува со едната рака Универзална алатка за усогласување на спојката. Лесно е да се усогласи и инсталира на клупата. Погоден за повеќето возила со спојка со една плоча под 5 тони. Погоден за 90% од автомобилите и возилата со лесни траки со тежина не повеќе од 5 тони (не е погоден за Мини Или возила со двојна спојка за дискови). Едноставна структура, лесна за употреба. Оставете ја плочата на спојката и плочата за притисок да се соберат на работната маса, така што замената на спојката може да се ракува со едната рака. Универзална алатка за усогласување на спојката. Лесно е да се усогласи и инсталира на клупата. Погоден за повеќето возила со спојка со една плоча под 5 тони. Погоден за 90% од автомобилите и возилата со лесни траки со тежина не повеќе од 5 тони (не е погоден за Мини Или возила со двојна спојка за дискови). Едноставна структура, лесна за употреба. Автомобил Дупка Коректор Спојката Усогласување Расклопување Центрирање Расклопување Алатка Пластични Авто Поправка Одредување Коректор Додатоци Црна. Погоден за 90% од автомобилите и возилата со лесни траки со тежина не повеќе од 5 тони (не е погоден за Мини Или возила со двојна спојка за дискови).

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат