.

.

Кео 10282 Обичен Центар Вежба, 0.1875 Дијаметар На Сечење, 82 Степен Агол На Сечење, 1.875 Должина На Сечење, 1.875 Должина, ХСС, Необложен Слој, 2

Кео 10282 Обичен Центар Вежба, 0.1875 Дијаметар На Сечење, 82 Степен Агол На Сечење, 1.875 Должина На Сечење, 1.875 Должина, ХСС, Необложен

DEN 3.00
Залиха
Достапно за нарачка

Пакет од 12 Кео обичен тип комбинирана вежба и шалтери се користат за производство на централни дупки во компоненти или работни парчиња за кои е потребна обработка помеѓу центрите. Комбинирана Вежба и Шалтери. Кео обичен тип комбинирана вежба и шалтери се користат за производство на централни дупки во компоненти или работни парчиња за кои е потребна обработка помеѓу центрите. Комбинирана Вежба и Шалтери. Кео обичен тип комбинирана вежба и шалтери се користат за производство на централни дупки во компоненти или работни парчиња за кои е потребна обработка помеѓу центрите.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат