.

.

Кабел Градители Огнена Жица 800 400 Кабел 9 Пински до 6 ПИНСКИ [6FT] IEEE 1394B

Кабел Градители Огнена Жица 800 400 Кабел 9 Пински до 6 ПИНСКИ [6FT] IEEE 1394B

DEN 3.33
Залиха
Достапно за нарачка

Кабел Градители Премија IEEE 1394b Кабел, 9 до 6 Пински, Должина = 6 FT Никелирани школки и 24к позлатени контакти. Прекрасни Црни Преклопувања За Ослободување Од Вирус. Цврста Црна Јакна Со Дебелина Од 1/4 Инчи. Сертифициран Заштитен AWM UL 20276 VW - 1 CSA Масовен Кабел и најквалитетни материјали. Кабел Градители Премија IEEE 1394b Кабел, 9 до 6 Пински, Должина = 6 FT. Никелирани школки и 24к позлатени контакти. Прекрасни Црни Преклопувања За Ослободување Од Вирус. Цврста Црна Јакна Со Дебелина Од 1/4 Инчи. Сертифициран Заштитен AWM UL 20276 VW - 1 CSA Масовен Кабел и најквалитетни материјали. Кабел Градители Огнена Жица 800 Кабел 9 Пински до 6 Пински IEEE1394 9-6 9 P-6 P.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат