.

.

Lovejoy 1450 Серија Уред За Заклучување На Вратило, Метрички, 75 mm дијаметар на вратило x 115mm надворешен дијаметар на уредот за заклучување на вратило, 3444 ft-lb Максимален Пре

Lovejoy 1450 Серија Уред За Заклучување На Вратило, Метрички, 75 mm дијаметар на вратило x 115mm надворешен дијаметар на уредот за заклучување

DEN 2485.92
Залиха
Достапно за нарачка

Уред за заклучување на вратило за поврзување на центар со вратило во апликации за пренос на енергија Затегнатоста на завртката создава мешање погодно за нула реакција. Висок контактен притисок за пренос на поголем вртежен момент. Самоцентричен за концентрично затегнување. Се проширува за да се пополни јазот помеѓу вратило и центар за лесна инсталација и отстранување. Уред за заклучување на вратило за поврзување на центар со вратило во апликации за пренос на енергија. Затегнатоста на завртката создава мешање погодно за нула реакција. Висок контактен притисок за пренос на поголем вртежен момент. Самоцентричен за концентрично затегнување. Се проширува за да се пополни јазот помеѓу вратило и центар за лесна инсталација и отстранување. Оваа lovejoy SLD 1450 серија метрички уред за заклучување на внатрешното вратило поврзува центар со вратило во апликациите за пренос на енергија. Затегнатоста на завртката се претвора во радијален притисок за да се создаде мешање погодно за нула реакција и висок контактен притисок за пренос на поголем вртежен момент. Тоа е самоцентрично за рамномерно, концентрично затегнување. Се проширува за да ја пополни празнината помеѓу вратилото и центарот за лесна инсталација и отстранување, а вклопувањето на триењето го елиминира оштетувањето на вратилото предизвикано од движењето на центарот. Овој уред за заклучување на вратилото со висок вртежен момент е погоден за употреба со компресори, транспортери, замаци, менувачи, редуктори и шахти за миксер, меѓу другите. Јаките на вратилото се уреди во облик на прстен кои првенствено се користат за прицврстување на компонентите на шахтите. Тие исто така служат како локатори, механички запирања и разделувачи помеѓу другите компоненти. Двата основни типа на јаки на вратило се стегање (или поделени) јаки, кои доаѓаат во едноделни или дводелни дизајни и поставуваат јаки со завртки. Во двата вида, една или повеќе завртки ги држат јаките на место на вратилото.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат