.

.

Автомобил Аудио Моќ Жица Засилувач Инсталирај Гм Страна Пост Батерија Терминал

Автомобил Аудио Моќ Жица Засилувач Инсталирај Гм Страна Пост Батерија Терминал

DEN 147.20
Залиха
Достапно за нарачка

Автомобил аудио моќ жица засилувач инсталирате гм страна пост батерија терминал Одговара на гм странични терминали за батерии. Дизајниран за позитивни и негативни странични врски на батеријата. Автомобил аудио моќ жица засилувач инсталирате гм страна пост батерија терминал. Одговара на гм странични терминали за батерии. Дизајниран за позитивни и негативни странични врски на батеријата. Мк Аудио автомобил аудио моќ жица засилувач инсталирате гм страна пост батерија терминал.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат