.

.

3б Научна Гмбх W13411 Човечка Патологија Основен Сет Микро. Слајдови/Сет од 50, Одделение: 1 до 2

3б Научна Гмбх W13411 Човечка Патологија Основен Сет Микро. Слајдови/Сет од 50, Одделение: 1 до 2

DEN 1.00
Залиха
Достапно за нарачка

Цистаденом папилиферум на јајниците Желатинозен карцином на ректумот. Лимфосарком медијастини. Роскоп Слајдови : 1 (д). Паренхиматозна и масна дегенерација на црниот дроб 2 (д). Хемосидероза на црниот дроб 3 (д). Гликогеноза на црниот дроб 4(д). Пигментарна цироза на црниот дроб 5(д). Некротичен езофагитис 6(д). Гранулом на туѓо тело со хемосидерин и џиновски клетки 7(д). Тонзилитис 8(д). Цироза на црниот дроб Повреда На циркулаторните органи и органите што формираат крв 9(д). Адипоза на срцето 10 (д). Срцева калозност 11 (д). Миокардитис хроника акутни рецидиви.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат