.

.

Милипорезигма З243817-1ЕА СИГМА-ОЛДРИЧ ПАУЕРМИТ Пропорционален Тип на вклучување/Исклучување-1 Контрола На Топлина

Милипорезигма З243817-1ЕА СИГМА-ОЛДРИЧ ПАУЕРМИТ Пропорционален Тип на вклучување/Исклучување-1 Контрола На Топлина

DEN 4520.96
Залиха
Достапно за нарачка

Тип На Производ : Лабораториско Снабдување Количина На Пакетот : 1. Тежина на пакетот : 1,01 фунти. Земја на Потекло : Сад. Моделот 3А е лесна единица на клупата со цилиндрични челични куќишта (3 3/4 ® 3 1/2 инчи.), сива епоксидна завршница, полиуретански стапала, пилот светилка, 3-жичен сад (приклучок НА САД) на 12 инчи. кабел, и 4 стапки, 3-жичен кабел за напојување со приклучок НА САД. Се користи за контрола НА мантии ЗА греење НА ТЕРМОВЕЛ или други отпорни кола за греење (топли плочи, топлински ленти, водени бањи итн. Достапно во модели со цврста состојба или пропорционално вклучување/исклучување. Сите модели се споени (без прекинувачи). Секоја единица е калибрирана за да испорача позната количина на моќност или напон на дадена поставка за бирање во опсег од 15 до 70% (исклучено под 15% и целосно над 70%). Висок капацитет со постојана излезна моќност и покрај големите флуктуации на напонот на линијата. Не се разликуваат напон.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат