.

.

HP 17bii+ Финансиски Калкулатор, Сребро

HP 17bii+ Финансиски Калкулатор, Сребро

DEN 1.67
Залиха
Достапно за нарачка

Хп реши метод за прилагодување Алфа и нумеричка тастатура. Над 250 вградени функции. 2-линија со 22-карактер лцд. Анализа на готовинскиот тек базирана на список. 2-линија со 22-карактер лцд. Над 250 вградени функции. Анализа на готовинскиот тек базирана на список. Алфа и нумеричка тастатура. Хп реши метод за прилагодување. Опис на производот за студенти и професионалци во недвижен имот, финансии, сметководство и бизнис. Финансискиот калкулатор HP 17bii+ е моќен и лесен за употреба. Брзо пресметајте ги плаќањата на заемот, каматните стапки и конверзиите, стандардното отстапување, проценти, ТВМ, НПВ, ИРР, парични текови, обврзници и многу повеќе. Карактеристики 28кб корисничка меморија, над 250 функции, рпн и алгебарски внес на податоци, часовник, состаноци, календар, апликација за решавање НА КС, менија инструкции и пораки. Дизајниран имајќи ги предвид професионалците за недвижнини, бизнис и финансии, финансискиот калкулатор HP 17b II+ обезбедува rpn или алгебарски режими за внесување податоци и над 250 лесни за употреба функции. Неговиот дволински дисплеј со 22 знаци е лесен за читање, нудејќи погодни менија и инструкции, плус часовник и календар. Бесплатна Онлајн Обука искористете го максимумот од вашиот калкулатор ЗА КС со бесплатна обука преку интернет. Прво, посетете http : //www.com/calculators/educators.html За Учење Модули, кои се онлајн само-интензивна обука лекции кои ќе се контролира. Второ, посетете http : //www.com/calculators/training/virtual_classroom.html да се регистрирате за Виртуелни Курсеви кои ги спроведуваат искусни инструктори кои можат да одговорат на вашите прашања.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат