.

.

Стандардна Класа Х Приклучок Гејџ, Алатка Челик, Ного, 0.4225 Опсег, 2 Должина

Стандардна Класа Х Приклучок Гејџ, Алатка Челик, Ного, 0.4225 Опсег, 2 Должина

DEN 779.20
Залиха
Достапно за нарачка

Класа Х (0 00004" толеранција). Алатка Челик; 60/65 Рк (Ладно Стабилизирани). 4 микроинч завршница или подобро. Круг во рамките на 1/2 од толеранцијата, вклучен сертификат За Точност. 00004" толеранција). Алатка Челик; 60/65 Рк (Ладно Стабилизирани). 4 микроинч завршница или подобро. Круг во рамките на 1/2 од толеранцијата, вклучен сертификат За Точност.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат