.

.

HQRP 9.6 V-18V Ni-Mh Ni-Cd Батерија полнач одговара Црна И Декер CDC18SB-2 CDC318C-2 CRS180B CS180B FS1800CS FS1800JS FS1800RS FS1802BNB FS1802D FS1802S FS1806CS FS1806CSL ЕЛЕКТРИЧЕН АЛАТ

HQRP 9.6 V-18V Ni-Mh Ni-Cd Батерија полнач одговара Црна И Декер CDC18SB-2 CDC318C-2 CRS180B CS180B FS1800CS FS1800JS FS1800RS

DEN 238.56
Залиха
Достапно за нарачка

HQRP® Полнач За Замена На Батеријата; Влез : 100В-240В АЦ;. Безбедносни Карактеристики : Висока Ефикасност И Сигурност; автоматско прекин На Преоптоварување;. Автоматско термичко исклучување; краток спој и заштита Од Напон; Ниски Пречки . 200 Дена Гаранција; Компатибилен со : Црна И Декер CDC18 SB-2 CDC318 C-2 CRS180 B CS180 B FS1800 CS FS1800 JS FS1800 RS FS1802 BNB FS1802 D FS1802 S FS1806 CS FS1806 CSL FS1807 CSS fs18bfk Fs18cs fs18fl FS18 HV FS18 JS FS18 PS FS18 PS FS18 PSK FS18 PSLW FS18 S FS18 SS FS18 SS FS18 SW FS318 SC-2 FSC418 B-2 FSC418 K-2 FSC518 K-2 FSC518 P-2 FSC518 P-2 FSD182 K-2 FSL18 Gc1800 Gc1801 Gc180wd GC818 ЕЛЕКТРИЧЕН АЛАТ. HQRP® Полнач За Замена На Батеријата;. Влез : 100В-240В АЦ;. Безбедносни Карактеристики : Висока Ефикасност И Сигурност; автоматско прекин На Преоптоварување;. Автоматско термичко исклучување; краток спој и заштита Од Напон; Ниски Пречки . 200 Дена Гаранција; Компатибилен со : Црна И Декер CDC18 SB-2 CDC318 C-2 CRS180 B CS180 B FS1800 CS FS1800 JS FS1800 RS FS1802 BNB FS1802 D FS1802 S FS1806 CS FS1806 CSL FS1807 CSS fs18bfk Fs18cs fs18fl FS18 HV FS18 JS FS18 PS FS18 PS FS18 PSK FS18 PSLW FS18 S FS18 SS FS18 SS FS18 SW FS318 SC-2 FSC418 B-2 FSC418 K-2 FSC518 K-2 FSC518 P-2 FSC518 P-2 FSD182 K-2 FSL18 Gc1800 Gc1801 Gc180wd GC818 ЕЛЕКТРИЧЕН АЛАТ.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат