.

.

PTZ Камера, 100-240V 2.4 G Безжична Лесна Инсталација Видео Конференција Камера 10x Оптички Зум За Бизнис

PTZ Камера, 100-240V 2.4 G Безжична Лесна Инсталација Видео Конференција Камера 10x Оптички Зум За Бизнис

DEN 307.20
Залиха
Достапно за нарачка

ФЛЕКСИБИЛНА ИНСТАЛАЦИЈА : конференциската камера има различни начини, флексибилна инсталација, може да поддржува таван, ѕид, инсталација на статив, хуманизиран дизајн за да ги задоволи потребите на корисниците СЛИКА ЗА ПОКРИВАЊЕ НА ГОЛЕМА ПОВРШИНА : Видео конференциската камера усвојува објектив со фиксен фокус со широк агол од 120 степени, слика со голема површина, погодна за повеќето мали конференциски сали. РЕЗЕРВИРАНА ПРЕТХОДНО ПОСТАВЕНА ПОЗИЦИЈА : PTZ конференциската камера усвојува алгоритам за контрола на серво и прецизен погон на степер мотор, точен и течен, повикувајќи 256 претходно поставени позиции.4 G БЕЗЖИЧЕН ПРЕНОС : PTZ камерата поддржува 2.4 G безжичен пренос, стабилен пренос без одлагање, измерен пренос преку ѕидот 10m/32.8 ft, USB приклучок и игра. ЕДНА КЛУЧНА ФУНКЦИЈА ЗА ПРЕМОТУВАЊЕ НАЗАД : ПТЗ камерата поддржува хоризонтална ротација од 340 степени и вертикална ротација од 120 степени за да задоволи различни конференциски потреби. Една клучна обратна функција, виси слика флип.4 G БЕЗЖИЧЕН ПРЕНОС : PTZ камерата поддржува 2.4 G безжичен пренос, стабилен пренос без одлагање, измерен пренос преку ѕидот 10m/32.8 ft, USB приклучок и игра. СЛИКА ЗА ПОКРИВАЊЕ НА ГОЛЕМА ПОВРШИНА : Видео конференциската камера усвојува објектив со фиксен фокус со широк агол од 120 степени, слика со голема површина, погодна за повеќето мали конференциски сали. ЕДНА КЛУЧНА ФУНКЦИЈА ЗА ПРЕМОТУВАЊЕ НАЗАД : ПТЗ камерата поддржува хоризонтална ротација од 340 степени и вертикална ротација од 120 степени за да задоволи различни конференциски потреби. Една клучна обратна функција, виси слика флип. РЕЗЕРВИРАНА ПРЕТХОДНО ПОСТАВЕНА ПОЗИЦИЈА : PTZ конференциската камера усвојува алгоритам за контрола на серво и прецизен погон на степер мотор, точен и течен, повикувајќи 256 претходно поставени позиции. ФЛЕКСИБИЛНА ИНСТАЛАЦИЈА : конференциската камера има различни начини, флексибилна инсталација, може да поддржува таван, ѕид, инсталација на статив, хуманизиран дизајн за да ги задоволи потребите на корисниците.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат