.

.

Витон Наука Производи W820007 Роуз Smartie Капа За Socorex Acura Рачна Пипета, 0.79 Должина

Витон Наука Производи W820007 Роуз Smartie Капа За Socorex Acura Рачна Пипета, 0.79 Должина

DEN 3.00
Залиха
Достапно за нарачка

За рачни пипети сокорекс Акура Изберете ја смарт-мешавината која ги содржи сите бои. Прозорци и капачиња со копчиња за паметни телефони. Пипетите Акура имаат прозорци со кодирани бои и капачиња со копчиња на смарти. Други комбинации на бои се пожелни за индивидуална, Лабораториска или одделска идентификација; изберете помеѓу 14 бои на смарти или изберете ја смарти мешавината која ги содржи сите бои.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат