.

.

Ц-Линија Дво-Џеб Тешка Категорија Поли Портфолио Папка, 11 х 8.5, Црвено, 25/Кутија

Ц-Линија Дво-Џеб Тешка Категорија Поли Портфолио Папка, 11 х 8.5, Црвено, 25/Кутија

DEN 2.33
Залиха
Достапно за нарачка

Дво-џебни полипропиленски портфолија/папки во тешка категорија држат хартии и се спротивставуваат на кинење Карактеристики бизнис картичка слот. Совршен за училиште, работа и домашна канцеларија. Овој производ ќе биде весело заменет со еден со еднаква вредност ако е неисправен во материјалите, производството или пакувањето за време на купувањето. Освен таквата замена, овој производ се продава без гаранција или одговорност, иако дефектот, штетата или загубата се предизвикани од небрежност или друга грешка. Дво-џебни полипропиленски портфолија/папки во тешка категорија држат хартии и се спротивставуваат на кинење. Карактеристики бизнис картичка слот. Совршен за училиште, работа и домашна канцеларија. Овој производ ќе биде весело заменет со еден со еднаква вредност ако е неисправен во материјалите, производството или пакувањето за време на купувањето. Освен таквата замена, овој производ се продава без гаранција или одговорност, иако дефектот, штетата или загубата се предизвикани од небрежност или друга грешка.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат