.

.

10Сетс HT3.96 3PIN 3.96mm Pitch Правен агол за приклучок на завртката за завртки Терминал Блок 3.96 3 PIN PLUG TYPE PCB CONNECTOR CONNECTOR + SOCKET 300V

10Сетс HT3.96 3PIN 3.96mm Pitch Правен агол за приклучок на завртката за завртки Терминал Блок 3.96 3 PIN PLUG TYPE PCB CONNECTOR CONNECTOR

DEN 180.00
Залиха
Достапно за нарачка

10СЕТС HT396mm PITCH Прасен агол за приклучок на завртката за завртки Терминал Блок 3.96 3 PIN Plug Type PCB конектор за приклучок + Socket 300 V.96mm PITCH Прасен агол за приклучок на завртката за завртки Терминал Блок 3.96 3 PIN Plug Type PCB конектор за приклучок + Socket 300 V.96mm PITCH Прасен агол за приклучок на завртката за завртки Терминал Блок 3.96 3 PIN Plug Type PCB конектор за приклучок + Socket 300 V.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат