.

.

Дигитален тестер за дигитален вртежен момент Cedar DIS-IP5 со далечински сензор за прирабница, капацитет 44 lbf-in/ 50 kgf-cm/ 500 n-cm/ 5 n-m, 110V

Дигитален тестер за дигитален вртежен момент Cedar DIS-IP5 со далечински сензор за прирабница, капацитет 44 lbf-in/ 50 kgf-cm/ 500 n-cm/ 5 n-m,

DEN 2.33
Залиха
Достапно за нарачка

Земја на производство : САД Точност : 0,5% F. 1 LSD (32 до 100 F). Не користете со двигатели на електрична енергија или алатки за влијание (побарајте тестер за вртежен момент на вртежен момент DI-1 M). Тешка градба на метал. lbf-in, kgf-cm, n-cm или lbf-ft, kgf-m, n-m (види табела подолу). 800 меморија на податоци за потсетување или за преземање на СПЦ. USB излез за можност за SPC. Врвот, реално време и режимите за мерење на врвот (избираат). И работа во насока на стрелките на часовникот и спротивно од стрелките на часовникот. Вклучен е адаптер/полнач за наизменична струја. Работи на внатрешни батерии на NICAD (8 -часовна употреба). Програмабилни високи/ниски поставки со индикатори за GO/NO GO GO и звучен звучен сигнал. Дигиталниот тестер на Cedar DIS-IP5 со дигитален вртежен момент со далечински сензор, капацитет 44 lbf-in/ 50 kgf-cm/ 500 n-cm/ 5 n-m, 110 V се користи за калибрирање на алатки за вртежен момент до 362 lbf-ft.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат