.

.

Црната средба со котел Met WA384A допре боја за Chevrolet Bolt EV - комплет за поправка на гребење и боја - златен пакет

Црната средба со котел Met WA384A допре боја за Chevrolet Bolt EV - комплет за поправка на гребење и боја - златен пакет

DEN 638.40
Залиха
Достапно за нарачка

Црната средба со котел Met WA384 A допрете боја / златен пакет / развиен од Paint2 Fix со специјална формула во боја за Chevrolet Bolt EV Ние ви нудиме точно совпаѓање на бојата, висококвалитетно и лесен за примена на Chevrolet Bolt EV допир на боја што ја создадовме благодарение на енергичните и постојани напори за истражување и развој. Paint2 Fix е многу издржлива основна палто допир на допир за вашиот автомобил. Да ги потрошите парите во скапите продавници за тело, може да ве изнервира. Како и да е, нашата исклучиво произведена ретуширачка боја ќе ви овозможи да излезете со импресивни исходи. Можете да го примените на вашиот автомобил следејќи три лесни чекори. Содржина на бронзено пакување / 25 ml Paint2 Fix Специјална формула Допрена боја. 50 ml патентирано решение за мешање. 7 четки за микро боја. Нитрилни нараквици. Микрофибер крпа. Содржина на сребрена пакет / 40 ml Paint2 Fix Специјална формула Допрена боја. 50 ml патентирано решение за мешање. 7 четки за микро боја. Нитрилни нараквици. Микрофибер крпа. Содржина на златен пакет / 75 ml Paint2 Fix Специјална формула Допрена боја. 60 ml Патентирано решение за мешање. 12 четки за микро боја. Нитрилни нараквици. Микрофибер крпа. Црната средба со котел Met WA384 A допрете боја / златен пакет / развиен од Paint2 Fix со специјална формула во боја за Chevrolet Bolt EV. Ние ви нудиме точно совпаѓање на бојата, висококвалитетно и лесен за примена на Chevrolet Bolt EV допир на боја што ја создадовме благодарение на енергичните и постојани напори за истражување и развој. Paint2 Fix е многу издржлива основна палто допир на допир за вашиот автомобил. Да ги потрошите парите во скапите продавници за тело, може да ве изнервира. Како и да е, нашата исклучиво произведена ретуширачка боја ќе ви овозможи да излезете со импресивни исходи. Можете да го примените на вашиот автомобил следејќи три лесни чекори. Содржина на бронзено пакување / 25 ml Paint2 Fix Специјална формула Допрена боја. 50 ml патентирано решение за мешање. 7 четки за микро боја. Нитрилни нараквици. Микрофибер крпа. Содржина на сребрена пакет / 40 ml Paint2 Fix Специјална формула Допрена боја. 50 ml патентирано решение за мешање. 7 четки за микро боја. Нитрилни нараквици.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат