.

.

Беспилотни летала со камера за возрасни, мини дрон со двојна 1080p HD FPV камера - Holdith Hold, режим без глава, еден клучен почеток на прилагодување на брзината, лет на траект?

Беспилотни летала со камера за возрасни, мини дрон со двојна 1080p HD FPV камера - Holdith Hold, режим без глава, еден клучен почеток

DEN 3.00
Залиха
Достапно за нарачка

✈ Dual Dual 1080p HD камера и видеа во живо】 Со функцијата Wi Fi може да се поврзе со апликација, APK систем за фотографирање, видео, менувач во реално време преку сликата на телефонската камера Со двојна камера со широк агол од 1080p HD, даваат широки слики и видео со високи denfinition. Изненадувачки, може да сними зачудувачки слики и видеа од небото. ✈ 【Интелигентно избегнување на пречки и VR】 Интелигентно избегнување на пречки од предната, левата и десната страна. Кога функцијата за избегнување на пречката е вклучена, таа автоматски ќе избегне пречки. Преку мобилна апликација со VR очила, можете да ја почувствувате празнината од гледна точка. Technology Technology 2,4 GHz технологија】 усвои технологија од 2,4 GHz за анти-мешање.4 канал кој може да се искачи, да се спушти, напред, назад, левиот тротоарот, да лета со десниот тротоарот и тркалањето 360 ° .Quadcopter дрон кој може да има постабилно летање и да биде лесен за контрола на. ✈ 【Траекторија лет】 Квадкоптерскиот труп е изработен од голема јачина и отпорна инженерска пластика, лесен и издржлив отпор. Едноставно работење, нацртајте пат на екранот, а дронот ќе спроведе автономен лет по назначениот начин. Режим без оглед - нема потреба да ја прилагодите позицијата на авионите пред да летате. ✈ 【Повеќе карактеристики-Бескрајни можности】 полетување/слетување со еден клуч, RIS-E и Fall, Лево/десно управување, напред и назад, лево/десно летање, паметно избегнување на пречки, паметно следење, 360 ° Roll, режим на глава без глава , Брзина/бавно, фотографија, видео, двојни камери SWITC-H, Nition за лице/гест за да се фотографираат автоматски, сензори за гравитација, лет за песна, лет за локација, еден клуч се враќа дома, фиксна висина, фино подесување лево и десно. ✈ Dual Dual 1080p HD камера и видеа во живо】 Со функцијата Wi Fi може да се поврзе со апликација, APK систем за фотографирање, видео, менувач во реално време преку сликата на телефонската камера. Со двојна камера со широк агол од 1080p HD, даваат широки слики и видео со високи denfinition. Изненадувачки, може да сними зачудувачки слики и видеа од небото. ✈ 【Интелигентно избегнување на пречки и VR】 Интелигентно избегнување на пречки од предната, левата и десната страна. Кога функцијата за избегнување на пречката е вклучена, таа автоматски ќе избегне пречки. Преку мобилна апликација со VR очила, можете да ја почувствувате празнината од гледна точка. Technology Technology 2,4 GHz технологија】 усвои технологија од 2,4 GHz за анти-мешање.4 канал кој може да се искачи, да се спушти, напред, назад, левиот тротоарот, да лета со десниот тротоарот и тркалањето 360 ° .Quadcopter дрон кој може да има постабилно летање и да биде лесен за контрола на. ✈ 【Траекторија лет】 Квадкоптерскиот труп е изработен од голема јачина и отпорна инженерска пластика, лесен и издржлив отпор.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат