.

.

Запечатување на запечатување на САД ZBRCKT-1, заграден заграда за поддршка, монтажа на површината на работ со завртки

Запечатување на запечатување на САД ZBRCKT-1, заграден заграда за поддршка, монтажа на површината на работ со завртки

DEN 2.33
Залиха
Достапно за нарачка

Тип : Поддржана поддршка; Тип на монтирање : стегач; Површина за монтирање : раб; Тип на база : Стандард Облик : клин; Ширина : 2 "; длабочина : 2-3/8"; Висина : 4-7/8 "; Рабна површина Висина : 1-3/4". Материјал : алуминиум; Тип на слот : прилагодлив; За дебелина на делителот : 1/8 "-1/2"; За дебелина на работ : ≤ 1-3/4 ". Тип : склопена поддршка; тип на монтирање : стегач; површина за монтирање : раб; тип на база : стандард. Форма : клин; ширина : 2"; Длабочина : 2-3/8 "; висина : 4-7/8"; Висина на површината на работ : 1-3/4 ". Материјал : алуминиум; тип на слот : прилагодлив; за дебелина на делителот : 1/8" -1/2 "; за дебелина на работ : ≤ 1-3/4". Користете ги овие загради за поддршка на разделувачи и партиции. Овие загради се лесни за инсталирање и репозиционирање. Има стегач на основата на заградата за монтирање. Монтирање на работ на бирото, маса или друга површина. Соодветноста на дебелината на работ е помала или еднаква на 1-3/4 ".

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат