.

.

Кха Литература Кат Штанд Списание Решетката Весникот Полица Изложба Слетување Пропаганда Еднобојна Страница Рекламирање Атлас Информации Дисплеј Штанд

Кха Литература Кат Штанд Списание Решетката Весникот Полица Изложба Слетување Пропаганда Еднобојна Страница Рекламирање Атлас Информации Дисплеј

DEN 308.80
Залиха
Достапно за нарачка

Решетката за брошури е погодна за брошури и списанија, со компактен дизајн и избалансирана стабилност Материјал : алуминиумска легура,Големина : 30, 5х30, 5х141, 5см. постоечка стабилност, дисплејот на каталогот е идеален за места со голем сообраќај на публика, Како Што Се Саеми И настани - степени за прикажување списанија, списанија, каталози и други публикации во уникатен, привлечен, 3-страничен дисплеј. Прикажете ја вашата преголема литература во Оваа Решетка За Прикажување,решетка За Мобилна литература,користете во простории за прием, чекални, училишта, библиотеки, туристички информативни центри, туристички атракции, изложбени салони и здравствени центри за прикажување на секакви информации, брошури, летоци и списанија. АПЛИКАЦИИ : Идеален За употреба во канцеларии, простори за соработка, угостителски области, лоби, библиотеки, училници—секое место што може од стилски,приказ на публикации за заштеда на простор, ресурси и списанија. Решетката за брошури е погодна за брошури и списанија, со компактен дизајн и избалансирана стабилност. Материјал : алуминиумска легура,Големина : 30, 5х30, 5х141, 5см. постоечка стабилност, дисплејот на каталогот е идеален за места со голем сообраќај на публика, Како Што Се Саеми И настани - степени за прикажување списанија, списанија, каталози и други публикации во уникатен, привлечен, 3-страничен дисплеј. Прикажете ја вашата преголема литература во Оваа Решетка За Прикажување,решетка За Мобилна литература,користете во простории за прием, чекални, училишта, библиотеки, туристички информативни центри, туристички атракции, изложбени салони и здравствени центри за прикажување на секакви информации, брошури, летоци и списанија. АПЛИКАЦИИ : Идеален За употреба во канцеларии, простори за соработка, угостителски области, лоби, библиотеки, училници—секое место што може од стилски,приказ на публикации за заштеда на простор, ресурси и списанија. Големина : 30, 5х30, 5х141, 5см Боја : Силвермодерни и заштеда на простор литературни дисплеи, секоја фаза има штанд за прикажување што собира списанија, брошури и книги под одреден агол за да го привлече вниманието на гостите и клиентите.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат