.

.

Гилсон Изведувач V8CF 2 Месинг/Нерѓосувачки Челик Сито, 2, 8 Дијаметар, Целосна Висина

Гилсон Изведувач V8CF 2 Месинг/Нерѓосувачки Челик Сито, 2, 8 Дијаметар, Целосна Висина

DEN 803.20
Залиха
Достапно за нарачка

Гилсон АСТМ 8 " Дијаметар Круг Месинг-Нерѓосувачки Тест Сита ги исполнуваат барањата НА АСТМ Е 11 Месинг Рамка со Крпа од Нерѓосувачки Челик е популарен избор кој нуди проширена услуга и економичност. Достапни рамки со целосна висина или половина висина. Сите се сериски нумерирани и испорачани со сертификат за производствена сообразност. Големините На Отворање На решетката се наведени со користење на стандардни описи на милиметар (мм) или микрометар (€m), како и традиционални ознаки на инчи и броеви каде што е соодветно. Гилсон ги нуди сите големини на мрежа, но не сите големини се достапни во секој дијаметар на рамката. Наведени се и вообичаени груби големини. Нормално, се користи секоја втора или четврта големина, иако прецизното тестирање може да бара последователни големини. Дополнителни сита често се вметнуваат во низата за да се избегне преоптоварување на поединечни сита или подобро да се дефинира одреден опсег на големина. Дијаметарот на рамката треба да биде доволно голем за да го собере целиот волумен на примерокот со доволно површина за да се избегне преоптоварување на поединечни сита. Избраниот дијаметар на рамката мора да одговара и на шејкерот за сито што се користи. Најчестите големини обично се на залиха. Прашајте за сопствени големини. Рамки со половина Или Средна Висина овозможуваат поголем број сита да се користат кога висината на оџакот е ограничена.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат