.

.

10 компјутери Број на иглички по ред: 2 број реда: 1 8.25мм директно пин-страничен фигурен вид на ограда Тип на терминал P = 8.25mm 8.25mm KF35SM-8.25-2P

10 компјутери Број на иглички по ред: 2 број реда: 1 8.25мм директно пин-страничен фигурен вид на ограда Тип на терминал P = 8.25mm 8.25mm

DEN 3.00
Залиха
Достапно за нарачка

10 компјутери Број на иглички по ред : 2 број на редови : 1 825mm права пина-странична ограда од типот на оградата Терминал P = 8. 10 компјутери Број на иглички по ред : 2 број на редови : 1 8.25mm права пина-странична ограда од типот на оградата Терминал P = 8. 10 компјутери Број на иглички по ред : 2 број на редови : 1 8.25mm права пина-странична ограда од типот на оградата Терминал P = 8.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат