.

.

Паркер 17B42B18A2BDG Модуларен филтер за три парчиња/регулатор/лубрикатор, 3/4 NPT, поликарбонат со метален чувар на садови, одвод на пресврт, 5 микрони, 90 SCFM, олеснување на ти

Паркер 17B42B18A2BDG Модуларен филтер за три парчиња/регулатор/лубрикатор, 3/4 NPT, поликарбонат со метален чувар на садови, одвод

DEN 2.67
Залиха
Достапно за нарачка

Компресираните филтри за воздух ги отстрануваат загадувачите и подмикроничните загадувачи од чистиот воздух во системите за ракување со компресиран воздух и подготовка Чистиот компресиран воздух обезбедува и контролира енергија, пренесува материјали и е клучно за безбедно работење на опрема во многу индустрии. Компресираните филтри за воздух Отстранете ги честичките (нечистотија), маслото, водата и пареата на маслото. Тие можат да се комбинираат со други единици, да се интегрираат со регулаторот, кој контролира вишок притисок за подобри перформанси или подмачкување, што додава магла магла во воздухот, или со двете. Тие обично се конструирани од метал, како што се цинк или не'рѓосувачки челик од типот 316, или транспарентен поликарбонат и се достапни со изборни индикатори, мерачи и конфигурации на одвод во зависност од апликацијата. Компресираните филтри за воздух се користат во широк спектар на апликации, вклучувајќи преработка на храна, електроника, здравствена заштита и инструментација, меѓу другите.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат