.

.

Widia gtd vtsft6515 varitap vtsft65 повеќенаменска чешма, полу-дно комефер, десното намалување на раката, 3 флејти, M4 x 0,7, HSS-E, оксид облога

Widia gtd vtsft6515 varitap vtsft65 повеќенаменска чешма, полу-дно комефер, десното намалување на раката, 3 флејти, M4 x 0,7, HSS-E,

DEN 0.67
Залиха
Достапно за нарачка

Геометријата на спирално-флуит оптимизирана за да се обезбеди ефикасно исфрлање на чипови во слепи дупки Произведено од високо-ванадиум HSS-E за да обезбеди долг и постојан живот на алатки. Геометрија дизајнирана да овозможи прислушување на широк спектар на дуктивни материјали : челици од јаглерод и легура, нерѓосувачки челици, дуктивно железо и леано алуминиум. Идеално за клиенти кои имаат различни материјали за машина. Образец Ц полу-дно-комори, метрички ДИН 371, 374 и 376. Геометрија на спирално-флуит оптимизирана за да се обезбеди ефикасно исфрлање на чипови во слепи дупки. Произведено од високо-ванадиум HSS-E за да обезбеди долг и постојан живот на алатки. Геометрија дизајнирана да овозможи прислушување на широк спектар на дуктивни материјали : челици од јаглерод и легура, нерѓосувачки челици, дуктивно железо и леано алуминиум. Идеално за клиенти кои имаат различни материјали за машина. Образец Ц полу-дно-комори, метрички ДИН 371, 374 и 376.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат