.

.

Адам опрема Shs 300A батерии оперирани скали на кран; 150кг x 0,02кг

Адам опрема Shs 300A батерии оперирани скали на кран; 150кг x 0,02кг

DEN 447.84
Залиха
Достапно за нарачка

Автоматско исклучување : Да Тип на калибрација : Надворешно. Индикатор за ниска батерија : Да. Единици за мерење : kg, lb, N. Опис : Батерија оперирани скали на кран; 150кг x 0,02кг. Автоматско исклучување : Да. Тип на калибрација : Надворешно. Индикатор за ниска батерија : Да. Единици за мерење : kg, lb, N. Опис : Батерија оперирани скали на кран; 150кг x 0,02кг. Дизајнирано со безбедност во умот, секоја скала има стандарден далечински управувач кој овозможува работа на безбедно растојание. Ротирачката кука со безбедносен улов обезбедува стабилност и безбедно ја одржува суспендираната ставка. Црвениот LED дисплеј и индикаторите со висок контраст се лесни за читање во какви било услови за осветлување. Корисна функција за задржување го одржува читањето видливо на екранот откако ќе се отстрани тежината, дозволувајќи му на операторот безбедно да ја снима тежината. Вградена батерија што може да се надополнува - го олеснува скалата што треба да се користи во области каде што моќта не е достапна. Едноставно, флексибилно работење - користете го вклучениот далечински управувач или тастатурата Colourcoded за безбедно работење на функциите на скалата. Светло-жолтото клуч Tare/Zero е лесно да се забележи за брзо препознавање. Цврстите перформанси се основа на скалите што висат на SHSA на Адам опрема. Овие флексибилни скали на кран го олеснуваат мерењето на суспендираните товари.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат