.

.

1PC LAY7 LAY37-11Y2 22mm селектор на копчето за заклучување на копчето за заклучување 2 3 позиција 1NO1NC 2NO со 2 копчиња

1PC LAY7 LAY37-11Y2 22mm селектор на копчето за заклучување на копчето за заклучување 2 3 позиција 1NO1NC 2NO со 2 копчиња

DEN 349.76
Залиха
Достапно за нарачка

Магнетски прекинувачи Магнетски прекинувач на прекинувачот7-11 Y_21 Прекинувач на копчето за вртење на копчето со копче 2 позиција 1 NO1 NC /2 NOLATCHINC PLAST PUSH FETFEATURES : 1 Основен спецификациски код : 22mm2 ОДРОДА : IP553.Изла на електронски : 100000 ~ 300000 пати Податоци за производот : Оценет изолиран напон на напон : AC 660 V 50 HZOperation Фреквенција : Фреквенција на фреквенција : Фреквенција на простории : AC 660 V 50 Hzoperation Frequence : 1200 пати/струја на хехтинг (LTH) : 10 A Користење на типот : AC-15 Отпорност на терминалот за контакт : мин.50m Life : 1000000-3000000 Временски живот на машина : 500000-1000000 пати.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат