.

.

Тестер за дигитална цврстина тестер за метална цврстина со екранот во боја на печатачот со мерење на HRC HL HRB HRB HB HV HS

Тестер за дигитална цврстина тестер за метална цврстина со екранот во боја на печатачот со мерење на HRC HL HRB HRB HB HV HS

DEN 7200.00
Залиха
Достапно за нарачка

*Голем екран (240*320 TFT дисплеј), прикажувајќи ги сите функции и параметри *Тестирајте под кој било агол, дури и наопаку. *Поддржете го материјалот „фалсификуван челик (челик)“, кога го користите тестот за уредот D/DC „фалсификуван“ примерок, може да ја прочитате вредноста на Hb директно, без потреба од табела за рачна проверка. *Широк мерен опсег. Може да ја измери цврстината на сите метални материјали. Директно прикажување на скали на цврстина HRB, HRC, HRA, HV, HB, HS, HL и три типа на вредности на јачина веднаш. *Седум уреди за влијание се достапни за специјална апликација. Автоматски идентификувајте го видот на уредите за влијание. *Меморија со голем капацитет може да складира 600 групи (во однос на просечното време32 ~ 1) Информации, вклучувајќи единечна мерка, средна вредност, податоци за тестирање, насока на влијанието, време на влијание, скала на материјал и тврдост итн. *Горната и долната граница можат да бидат поставени. Автоматски ќе се алармира кога вредноста на резултатот ја надминува границата. * Информациите за батеријата го означуваат остатокот од капацитетот на батеријата и статусот на полнење. *Функција за калибрација на корисници. *USB порта со компјутерски софтвер за повеќе функции со софтвер за поставување податоци. *Оригинален увезен термички печатач со голема брзина ја поддржува функцијата за непосредно печатење. Може да ги зачува податоците трајно. *Ni-MH батерија што може да се полни како извор на енергија. Полнење на колото интегрирано во инструментот. Континуиран работен период од не помалку од 200 часа (EL OFF и нема печатење). *Автоматско напојување за да заштедите енергија. *Индустријализиран дизајн на домување, здрав, компактен, преносен, висока сигурност, погодна за сурово оперативно опкружување, вибрации, шок и електромагнетно мешање. *Голем екран (240*320 TFT дисплеј), прикажувајќи ги сите функции и параметри. *Тестирајте под кој било агол, дури и наопаку. *Поддржете го материјалот „фалсификуван челик (челик)“, кога го користите тестот за уредот D/DC „фалсификуван“ примерок, може да ја прочитате вредноста на Hb директно, без потреба од табела за рачна проверка. *Широк мерен опсег. Може да ја измери цврстината на сите метални материјали.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат