.

.

SLNFXC 3 канал 3,5 mm AUX Stereo Audio Surper Switch, 3 во 1 излезен сигнал за прекинувач за сигнал Службеник за слушалки за слушалки

SLNFXC 3 канал 3,5 mm AUX Stereo Audio Surper Switch, 3 во 1 излезен сигнал за прекинувач за сигнал Службеник за слушалки за слушалки

DEN 2.33
Залиха
Достапно за нарачка

> 3 во 1 надвор : Поддржете до 3 влезови на аудио извор и изберете 1 излез на аудио извор (исто така можете да притиснете 2 или 3 копчиња во исто време, кои можат да се комбинираат во миксер > 1 на 3 надвор : 1 Влез на аудио извор и 3 излез на засилувач или активни звучници или слушалки (ако ви требаат 2 или 3 излези во исто време, треба да притиснете само 2 или 3 копчиња во исто време и заклучени. > Ова е пасивен не-погон уред. Приклучете и играјте. > Изградете во цврста алуминиумска CNC шасија, изгледа убаво и издржливо. > Ова е добра идеја да се реши проблемот со исклучување и приклучување на жицата. > 3 во 1 надвор : Поддржете до 3 влезови на аудио извор и изберете 1 излез на аудио извор (исто така можете да притиснете 2 или 3 копчиња во исто време, кои можат да се комбинираат во миксер. > 1 на 3 надвор : 1 Влез на аудио извор и 3 излез на засилувач или активни звучници или слушалки (ако ви требаат 2 или 3 излези во исто време, треба да притиснете само 2 или 3 копчиња во исто време и заклучени. > Ова е пасивен не-погон уред. Приклучете и играјте. > Изградете во цврста алуминиумска CNC шасија, изгледа убаво и издржливо. > Ова е добра идеја да се реши проблемот со исклучување и приклучување на жицата. Карактеристики : > 3 во 1 надвор : Поддржете до 3 влезови на аудио извор и изберете 1 излез на аудио извор (исто така можете да притиснете 2 или 3 копчиња во исто време, кои можат да се комбинираат во миксер.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат