.

.

Lovejoy 68514424851 ST-45 Грпи осцилирачки погон на главата, десната рака

Lovejoy 68514424851 ST-45 Грпи осцилирачки погон на главата, десната рака

DEN 4473.60
Залиха
Достапно за нарачка

Навојна десна рака Може да се користи во апликации кои работат во рамките на опсегот на температура од -40 ° до 180 ° F. Наменето да пренесува моќност од ексцентрична преку шипката за поврзување и флексибилната глава. Број на единици : 1. Навојна десна рака. Може да се користи во апликации кои работат во рамките на опсегот на температура од -40 ° до 180 ° F. Наменето да пренесува моќност од ексцентрична преку шипката за поврзување и флексибилната глава. Број на единици : 1. STRIGHT ST е дизајн на главата на погонот кој пренесува моќност од ексцентрична, преку шипката за поврзување и флексибилна глава, да активира вибраторни транспортери, екрани или апарати и опрема за фидер.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат