.

.

КИНМАО Фурнишк Конвертор На 'Рѓа, Отстранувач На Метална' Рѓа На База На Вода,Конвертор На 'Рѓа За Метал, Конвертор На' Рѓа На База На Вода За Автомобил Анти-Рѓа Шасиј?

КИНМАО Фурнишк Конвертор На 'Рѓа, Отстранувач На Метална' Рѓа На База На Вода,Конвертор На 'Рѓа За Метал, Конвертор На' Рѓа На База На Вода

DEN 2.00
Залиха
Достапно за нарачка

[Конвертор на 'рѓа фурнишк] : Конвертор На' Рѓа Фурнишк За Метален високотехнолошки завршен слој збогатен со епоксиди за да се обезбеди супериорна адхезија и издржливост [Конвертор на 'рѓа за Отстранувач На Метал/' Рѓа] : отстранете ја металната ' рѓа на База На Вода нанесете го горниот слој со висока технологија збогатен со епоксиди за да обезбедите супериорна адхезија и издржливост. Неутрализатор на 'рѓа за метал што се нанесува веднаш преку' рѓа користејќи материјали што се безбедни, незапаливи, еколошки, базирани на вода и погодни за употреба и во затворени простории и надвор. [Заштита На Железо И Метални Површини] : отстранувачот На Боја за метал може брзо и лесно да ја отстрани ' рѓата и да ја врати оригиналната боја на прајмерот на металните предмети. Отстранувачот на ' рѓа на автомобилот ги оживува и штити железните и металните површини на автомобилите, шасијата на автомобилот, контејнерите, опремата, оградите, синџирите итн. [Издржлив] : инхибиторот на ' рѓа е доволно цврст за да издржи температури од 300 степени и 1000 часа тестирање на сол отпорен на корозија и е многу лесен за работа. [Широк Применет] : конвертор На 'рѓа за метално идеално решение за' рѓа за домашни, авто, индустриски, флота, авијација, морски, Р. и земјоделски апликации. [Конвертор на 'рѓа фурнишк] : Конвертор На' Рѓа Фурнишк За Метален високотехнолошки завршен слој збогатен со епоксиди за да се обезбеди супериорна адхезија и издржливост. [Конвертор на 'рѓа за Отстранувач На Метал/' Рѓа] : отстранете ја металната ' рѓа на База На Вода нанесете го горниот слој со висока технологија збогатен со епоксиди за да обезбедите супериорна адхезија и издржливост. Неутрализатор на 'рѓа за метал што се нанесува веднаш преку' рѓа користејќи материјали што се безбедни, незапаливи, еколошки, базирани на вода и погодни за употреба и во затворени простории и надвор. [Заштита На Железо И Метални Површини] : отстранувачот На Боја за метал може брзо и лесно да ја отстрани ' рѓата и да ја врати оригиналната боја на прајмерот на металните предмети. Отстранувачот на ' рѓа на автомобилот ги оживува и штити железните и металните површини на автомобилите, шасијата на автомобилот, контејнерите, опремата, оградите, синџирите итн. [Издржлив] : инхибиторот на ' рѓа е доволно цврст за да издржи температури од 300 степени и 1000 часа тестирање на сол отпорен на корозија и е многу лесен за работа.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат