.

.

Replacајм Замена Коло Вратило за 1060/1260/1262/1264 Хоби Пумпи

Replacајм Замена Коло Вратило за 1060/1260/1262/1264 Хоби Пумпи

DEN 0.33
Залиха
Достапно за нарачка

1060 Universајм Универзална Пумпа 1260 Universајм Универзална Пумпа. 1262 Universајм Универзална Пумпа. 1264 Universајм Универзална Пумпа. 2260 Classicајм Класичен Канистер Филтер. Замена На Вратилото На Работното Коло за повеќекратните Eајм пумпи.Одговара На : 1060 Eheim Универзална Пумпа 1260 Eheim Универзална Пумпа 1262 Eheim Универзална Пумпа 1264 Eheim Универзална Пумпа 2260 Eheim Класичен Канистер Филтер 3160 Eheim Езерцето Пумпа 3260 Eheim Езерцето Пумпа 3264 Eheim Езерцето Пумпа Partајм Дел Број : 7443100.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат