.

.

ЛУМЕН ПРЕДВОДЕНА ФАРОВИ УНИВЕРЗАЛНА

ЛУМЕН ПРЕДВОДЕНА ФАРОВИ УНИВЕРЗАЛНА

DEN 2.67
Залиха
Достапно за нарачка

ПУИГ ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ ДЕЛОВИ И ДОДАТОЦИ ЦЕЛОСНАТА ГОЛЕМИНА НА ПАРЧЕТО Е ШИРОКА 175 МИЛИМЕТРИ (6,89 ИНЧИ) И ВИСОКА 160,4 МИЛИМЕТРИ (6,31 ИНЧИ. ДЕЛОВИТЕ ПОТРЕБНИ ЗА НЕГОВОТО СКЛОПУВАЊЕ СЕ ИСПОРАЧУВААТ ЗАЕДНО СО ФАРОТ. РАСТОЈАНИЕТО ПОМЕЃУ ТОЧКАТА НА МОНТИРАЊЕ И ФАРОТ Е 139,2 МИЛИМЕТРИ. АКО ВАШАТА ЕДИНИЦА СТАНДАРДНО ВКЛУЧУВА LED СВЕТЛА ЗА ПОЛОЖБА, МОЖЕТЕ ДА ГИ АКТИВИРАТЕ ВИСОКИТЕ И НИСКИТЕ СВЕТЛА КАКО ШТО БИ ПРАВЕЛЕ ПРЕД МОДИФИКАЦИЈАТА. АКО ВАШИОТ МОТОЦИКЛ ИМА САМО СВЕТЛА СО КРАТОК И ДОЛГ ДОСТРЕЛ, ТИЕ ЌЕ СЕ АКТИВИРААТ ПОДЕДНАКВО, НО ЗАЕДНО СО ЛЕР ГРУПИТЕ. ЛУМЕН ПРЕДВОДЕНА ФАРОВИ УНИВЕРЗАЛНА.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат