.

.

НИКЕА.Д Денот На Таткото Картичка, Пејзаж, Вклучува Уникатно Чувство И Координирање Плик

НИКЕА.Д Денот На Таткото Картичка, Пејзаж, Вклучува Уникатно Чувство И Координирање Плик

DEN 111.20
Залиха
Достапно за нарачка

Корицата содржи шарен апстрактен пејзаж со сонцето што изгрева во позадина заедно со преден поздрав велејќи : "Среќен Ден На Таткото сите украсени со златна фолија Внатрешно чувство : Ви Посакувам совршен ден!. Сончевите зраци што се протегаат низ пејзажот создаваат спокојна сцена и совршена честитка За Денот на Таткото за тој посебен татко во вашиот живот. Картичката за денот на таткото е со димензии 5" х 7" и доаѓа со координиран небесно син плик во боја со обоена обвивка внатре и сопствена специјалност НИКЕА.Д злато вештачки восок плик печат.Д верува во свет во кој секогаш се забележуваат моменти, врски и гестови на пеѕѕубезност. Ние прифаќаме автентични емоции-и трајни и во моментот. Ние ги охрабруваме односите што ги издржуваат и ги подобруваат нашите животи.Д е за поединецот со имагинативен и испитувачки дух кој се стреми да собере збогатување преку скапоцени односи, убавина, култура и световен поглед. Ајде да го прифатиме животното патување и да го цениме постојано променливиот пат.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат