.

.

Абразиви на репер 6 „x 7/8“ Премиум џамбо џамбо цирконија тип 29 флап дискови за пескарење, отстранување на залихи и 'рѓа, завршна обработка, мелење, дебагирање - 80 гриц

Абразиви на репер 6 „x 7/8“ Премиум џамбо џамбо цирконија тип 29 флап дискови за пескарење, отстранување на залихи и 'рѓа, завршна

DEN 639.84
Залиха
Достапно за нарачка

Абразивите на репер 6 "x 7/8" T29 Disc Discs се идеални за мешање на површината, заболување, мелење, дебагирање, комекција на работ, завршување, отстранување на акции, итн Европскиот материјал е супериорен заради неговата униформа големина на честички и премиум мешавината на состојките. Наменети да ги исполнат индустриските стандарди, нашите висококвалитетни дискови за размавта се препорачуваат да се користат со компатибилни меленици за агол. Овие дискови од типот 29 се разноврсни производи што се користат за агресивно отстранување на залихите и мешање на површината. Ефикасни дискови за размавта се користат во разни индустрии како автомобилски, транспорт, рударство, бродоградба, градежништво, заварување, леарници, измислица, итн. Сите наши абразивни производи се прават со квалитетни материјали и ги надминуваат Европските стандарди на АНСИ и ЕУ. Ние веруваме во испорака на висококвалитетни производи на крајниот корисник. Задоволството на клиентите е животен век на нашиот бренд. Абразивите на репер 6 "x 7/8" T29 Disc Discs се идеални за мешање на површината, заболување, мелење, дебагирање, комекција на работ, завршување, отстранување на акции, итн. Европскиот материјал е супериорен заради неговата униформа големина на честички и премиум мешавината на состојките.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат