.

.

Радикална обоена чакра и душа 8 неливани вилушки за подесување за заздравување на звук енергетско поле со активатор и торбичка

Радикална обоена чакра и душа 8 неливани вилушки за подесување за заздравување на звук енергетско поле со активатор и торбичка

DEN 1744.00
Залиха
Достапно за нарачка

1 -ви корен/Муладара - 19418 Hz 2 -ри сакрален/Svadhisthana -210.42 Hz 3 -ри соларен плексус/Манипура 126,22 Hz 4 -то срце/Anahata - 136.10 Hz (исто така и ОМ Форк) 5 -ти грло/Вишудха - 141,27 Hz 6 -ти трето око/221. /Сахасрара - 172.06 Hz 8 -та душа Цел : 272,20 Hz. 8 Colored Unweighted Chakra includes Soul Purpose Comes with Mallet and Velvet Pouch Made from fine quality High Grade Aluminium Prongs physically move in a bigger motion, thus when the stem end is placed on the body, you can physically feel the vibration more and also feel the вибрации на подлабоко ниво.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат