.

.

Компанија за куќиште за филтрирање на масло Xshmtsy компатибилен со 04-09 2.3L 4CYL

Компанија за куќиште за филтрирање на масло Xshmtsy компатибилен со 04-09 2.3L 4CYL

DEN 192.00
Залиха
Достапно за нарачка

Заптивка за куќиште на филтер за нафта Белешки : Професионалец. Информации за вклопување во возилото; Возило : мотор; Подготовка : Ве молиме, проверете го филтерот за вклопување и описот за да видите дали оваа ставка ќе работи на вашето возило пред купување!. Состојба : 100% нов во фабрички оригинален пакет. Никогаш не се инсталира или се користи. Заптивка за куќиште на филтер за нафта. Белешки : Професионалец. Информации за вклопување во возилото; Возило : мотор; Подготовка : Ве молиме, проверете го филтерот за вклопување и описот за да видите дали оваа ставка ќе работи на вашето возило пред купување!. Состојба : 100% нов во фабрички оригинален пакет. Никогаш не се инсталира или се користи. Product_nameoil Филтер за куќиште за куќиште за гаснење на куќиштето : мотор; вклопување : ве молиме проверете го филтерот и описот на вклопувањето за да видите дали оваа ставка ќе работи на вашето возило пред да купите! СпецификацијаИнфо : Професионалец КондиционирањеНиноти : Professional Warranty12 месечно гаранција за вклопување Информации за оптоварување со информации за филтрирање на капакот на филтрирање на капакот.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат