.

.

Напон маркер, легенда „220 волти“, 4-1/2 должина x 1-1/8 Висина, винил чувствителен на притисок, црна на портокалова боја

Напон маркер, легенда „220 волти“, 4-1/2 должина x 1-1/8 Висина, винил чувствителен на притисок, црна на портокалова боја

DEN 90.24
Залиха
Достапно за нарачка

Напон на напон за обележување на електрични линии, автобус за канали, кутии за осигурувачи, прекинувачи и друга електрична опрема Направено од винил чувствителен на притисок. Легенда „220 волти“. Црно писмо на портокалова позадина. Мерки со должина од 4-1/2-инчи со висина од 1-1/8-инчи. Напон на напон за обележување на електрични линии, автобус за канали, кутии за осигурувачи, прекинувачи и друга електрична опрема. Направено од винил чувствителен на притисок. Легенда „220 волти“. Црно писмо на портокалова позадина. Мерки со должина од 4-1/2-инчи со висина од 1-1/8-инчи. NSI винил маркер чувствителен на притисок за обележување на електрични линии, автобус за канали, кутии за осигурувачи, прекинувачи и друга електрична опрема. Црно писмо на портокалова позадина. Постојат 25 картички по кутија.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат