.

.

Емтек 86017 ЕМТ Асторија Јасно Повлече

Емтек 86017 ЕМТ Асторија Јасно Повлече

DEN 176.00
Залиха
Достапно за нарачка

Кристал Асторија Јасно 1 Кабинетот Копчето. Кабинетот Хардвер. Димензии на пакетот : 2. Опис НА Производот ЕМТ 86017 АСТОРИЈА ЈАСНО 1.125 ВО КОПЧЕТО ЗА КАБИНА. Хардверот за далечински кабинет доаѓа во стилови од 16 категории со повеќе дизајни во секоја категорија. 16 можни завршетоци, вклучувајќи Кристал и Порцелан. ОД Производителот ЕМТ 86017 АСТОРИЈА ЈАСНО 1.125 ВО КОПЧЕТО ЗА КАБИНА. Хардверот на кабинетот емтек доаѓа во стилови од 16 категории со повеќе дизајни во секоја категорија. 16 можни завршетоци, вклучувајќи Кристал и Порцелан.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат